Hvordan fungerer et vikarbureau?

Hvordan fungerer et vikarbureau?

Har du en virksomhed? Og leder du efter medarbejdere, der kan hjælpe dig i en midlertidig periode? Så kan et vikarbureau være netop det, du er på jagt efter.

Et vikarbureau hjælper virksomheder med at finde medarbejdere, der kan tiltræde en stilling i en begrænset tidsperiode. Vikarbureauer har det som en af deres fornemmeste opgaver at matche medarbejdere med virksomheder, således at både den enkelte persons og virksomhedens behov og ønsker går op i en højere enhed.

Hvem har brug for et vikarbureau?

Der kan være mange grunde til, at en virksomhed har brug for et vikarbureau. Måske er en eller flere af medarbejdere sygemeldte? Eller også går nogen på barsel inden længe?

Mange virksomheder oplever desuden sæsonbetinget travlhed, og fordi der er mere arbejdsmæssig aktivitet i nogle sæsoner end andre, er det ikke ualmindeligt, at behovet for antallet af medarbejdere er varierende.

Uanset om behovet for flere hænder skyldes sygdom, barsel, travlhed eller noget helt fjerde, kan vi som vikarbureau hjælpe dig med at skaffe den arbejdskraft, du søger.

Sådan fungerer et vikarbureau

Et vikarbureau fungerer på den måde, at du tager kontakt til os, når du har brug for ekstra arbejdskraft. I den forbindelse beder vi dig gøre det klart, præcis hvad du søger i dine ekstra medarbejdere samt hvor lang en periode, arbejdet skal strække sig over.

Efterfølgende foretager vi en søgning i vores medarbejderbase for på denne baggrund at præsentere dig for potentielle medarbejdere, hvis faglige profil, personlighed og kompetencer matcher det, du eftersøger.

På denne måde kan du ansætte vikarer, der passer til netop din virksomhed, og som kan hjælpe dig med at udføre et stykke arbejde inden for en aftalt tidsramme.

Du er velkommen til at kontakte os hos Instaservice, hvis du har interesse i, at vi finder kompetente vikarer til stillinger i din virksomhed.