Bliv vikar til køkkenarbejde

Køkkenarbejde

Er du udlært kok, smørrebrødsjomfru eller cater? Er du passioneret inden for madlavning, og vil du være med til at skabe en god madoplevelse i et af vores mange vikariater? Så er det måske dig, vi står og mangler!

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt eventuelle spørgsmål der måtte være. Som vikar hos Instaservice får du din egen profil med mulighed for at registrere hvornår du kan arbejde i din kalender samt se lønsedler og et overblik over alle dine vagter.

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv og Horesta, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Bliv vikar i restaurationsbranchen

Kan du se dig selv i en (til tider) hektisk hverdag, hvor medansvar, fællesskab, gode kollegaer, dejlige kunder og udvikling er i højsædet? Lige der, hvor du er medbestemmende i din egen hverdag, og hvor drømme ikke kun foregår i hovedet. Så kom og lav mad med os, og sæt dit personlige præg på maden og anretningen i en hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Dine arbejdsopgaver kan typisk bestå af:

  • Tilberedning af kolde og varme retter
  • Servering og betjening af vores kunder
  • Opsætning af buffet og salatbar

Derfor skal du vælge Instaservice

Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

Online booking og registrering

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

Ordnede forhold

Instaservice er tiltrådt vikaroverenskomsten i Dansk Erhverv, og derfor garanterer vi ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Et udvalg af

Vores kunder

Bellagroup
Meyers Contract Catering
Scandic logo
Clarion Hotels
jespers torvekøkken
Serwiz
Compass Group

Instaservice søger friske køkkenmedarbejdere til vikariater

Har du mange års erfaring inden for madlavning, og vil du være med til at skabe en god madoplevelse i et af vores mange vikariater.

Vi har rigtigt travlt, og søger derfor også ufaglærte til vores kunders personalerestauranter, kantiner og hoteller. Vi har både korte og længerevarende vikariater.

Har du den relevante baggrund, så kontakt os hellere i dag end i morgen. Så du kan komme til en uforpligtende samtale hos en af vores rekrutterings- og personalekonsulenter.

Vikar pakker hylde med madvarer

Kontakt os