Kokke vikar
til køkkenarbejde

Få en kompetent vikar til dit køkken

Er I ramt af sygdom eller andre former for midlertidigt fravær i virksomheden? Nærmer højsæsonen sig? Så er en kokke vikar den oplagte løsning for jer. Hos Instaservice er vi et vikarbureau med fokus på service- og restaurationsbranchen, som tilbyder kompetente og fagligt stærke vikarer til konkurrencedygtige priser.

Med et branchespecifikt vikarbureau får I et bureau med fingeren på pulsen. Vi kan tilbyde vikarer til at varetage alle opgaver i større kantiner, hotelrestaurationer, caféer, restauranter og lignende. Vi træder til, når du har behov for en eller flere kompetente kokke vikarer til jeres køkken i København, Århus, Aalborg eller Odense.

Vi tilbyder blandt andet følgende vikarer

Kokke

Smørre­brød

Køkken­hjælp

Food pack­aging

Opvaskere

Tjenere

Derfor skal du vælge Instaservice

Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

Online booking og registrering

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

Ordnede forhold

Instaservice er tiltrådt vikaroverenskomsten i Dansk Erhverv, og derfor garanterer vi ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Et udvalg af

Vores kunder

Bellagroup
Meyers Contract Catering
Scandic logo
Clarion Hotels
jespers torvekøkken
Serwiz
Compass Group

En kokke vikar til ethvert køkken

Vi har kokke til alle typer af køkkener. Hvad enten det er til kantinen, hotelkøkkenet, café eller noget helt fjerde.

Vi ved, at man skal kunne løbe hurtigt og bevare overblikket. Med Instaservice får du et vikarbureau, der stiller de samme krav til sine vikarer, som I stiller til jeres medarbejdere. Vores vikarer er stabile, flittige, pligtopfyldende og ikke mindst professionelle. Vi afholder personlige samtaler med alle profiler i vores vikarbank, indhenter ren straffeattest med mere. I kan således være sikker på, at en kokke vikar fra Instaservice lever op til jeres forventninger.

Hvis I er interesserede i at læse mere om vikarbureauer, kan I også kigge forbi vores blog, hvor vi uddyber hvordan et vikarbureau fungerer.

Oversigt over vagtudgifter

Booking og administration gjort nemt

Som en del af vores vikarservice får du som virksomhed adgang til vores online booking- og administrationssystem.

Det gør det nemt for jer som virksomhed, vores vikarer og os som vikarbureau at holde styr på vagter, historik, løn, fakturaer og lignende.

Systemet lader jer oprette vagter i en kalender og booke de tilknyttede vikarer. Det gør administrationen nem og sparer jer for tid, samtidig med at al kommunikation bliver samlet ét sted.

Vi tilbyder flere forskellige personaleløsninger:

Book din kokke vikar i dag

Skal du bruge en kokke vikar, der er effektiv, og som kan tilpasse sig jeres køkken? Så tøv ikke med at række ud til os. Du kan kontakte os på 53 53 34 64, sende en mail til info@instaservice.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Hos Instaservice er vi medlem af Dansk Erhverv. Sådan sikrer vi ordentlige forhold for alle vores vikarer. Det er også en garanti for ordenlige forhold for vores kunder.

Nej, vi er specialiseret i restauration- og servicebranchen. Derfor er vi erfarne i at sende dygtige vikarer ud til køkkener og rengøring.

Vi leder altid efter kvalificeret arbejdskraft til vores kunder. Du kan læse mere om at være køkkenvikar eller rengøringsvikar her.
Upload dit CV her, og så vender vi tilbage.