Vikarbureau rengøring

Vikarbureau rengøring

1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. ONLINE BOOKING OG REGISTRERING

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

3. ORDNEDE FORHOLD

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Effektive vikarer med kompetencer inden for rengøring

Er I på udkig efter et vikarbureau til rengøring? Hos Instaservice tilbyder vi vikar rengøring, og vi står til rådighed med dygtige vikarer, der hurtigt kan hjælpe til hos jeres virksomhed. Er der sygdom, højsæson eller midlertidigt fravær af andre årsager, kan I trygt tage fat i os. Vores vikarer hjælper med rengøring i køkken, på kontor eller et helt tredje sted. Vi tilbyder dygtige hænder til konkurrencedygtige priser.

Med kompetente og fagligt stærke vikarer er I sikre på, at arbejdet bliver udført korrekt. Som branchespecifikt vikarbureau får I vikarer, der matcher jeres krav for kompetencer inden for rengøring. Vi kan hjælpe jer, uanset om I skal bruge rengøring af kontorområde, opgange, mødelokaler, køkken eller andre erhvervsområder. Vi er det sikre valg, når I skal bruge et vikarbureau til rengøring i jeres virksomhed.

I kan læse meget mere om vikarbureauer inden for en lang række områder på vores blog.

Køkkenrengøring

Kontorrengøring

Kompetent vikarbureau til rengøring

Hos Instaservice er vi klar over, at rengøring kræver hurtige hænder og stort fokus. Derfor lægger vi stor vægt på effektivitet og produktivitet blandt vores vikarer. Vi sørger for at stille de samme krav til vikarerne, som I stiller til jeres medarbejdere. Derfor kan I være sikre på, at vores vikarer er flittige, stabile, pålidelige og professionelle. Vi afholder personlige samtaler med alle profiler i vores vikarbank, indhenter ren straffeattest m.m.

Som vikarbureau til rengøring tilbyder vi kompetent vikar rengøring i København, Odense, Århus og Aalborg.

Vi tilbyder flere forskellige personaleløsninger:

Booking og administration gjort nemt

Med vores vikarservice, der bl.a. inkluderer vikar rengøring, kokke vikarer og kantine vikarer,tilbyder vi virksomheder adgang til vores effektive onlinesystem, der inkluderer booking og administration. Værktøjet forenkler hele processen både for jer som virksomhed, vores vikarer samt os som vikarbureau. Systemet gør det nemt og enkelt at holde styr på vagtplaner, lønudbetalinger, fakturering og lignende. Gennem systemet kan I også nemt oprette og administrere vagter via kalenderfunktionen, så I nemt og bekvemt kan booke vikarer efter jeres behov.

Skal I bruge et vikarbureau til rengøring i København, Odense, Aalborg eller Aarhus? Så ret henvendelse til os i dag. Kontakt os på telefon 53 53 34 64, send en mail til info@instaservice.dk eller benyt kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvordan fungerer det?

Vores kunder

Vores kunder