Erfaring og service

Instaservice er startet af fagfolk inden for vikar og rekruttering. Vores mission er at lave et service- og vikarbureau, der yder en fantastisk service inden for service- og vikarbranchen. Vores formål er at yde en up-to-date service, hvad angår tid, kvalitet og omkostninger, således at vores kunder opfatter vores firma som troværdigt.

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor vikar og rekruttering, vi er professionelle og har en passion for kvalitet og service. Derfor går vi meget op i, at det er kvalificeret personale, som kunden booker.

Vi er en virksomhed, der holder vores ord, og leverer en faglig kvalitet indenfor visse områder til en konkurrencedygtig pris, således at vores arbejde overstiger kundernes forventninger.

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv og kan derfor garantere ordnede forhold for vores vikarer.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis I har brug for mere information omkring rekruttering af vikarer eller nye medarbejdere, så kontakt os gerne Vi tager en uforpligtende samtale om jeres virksomhed og om hvilken personaleløsning I har brug for, før vi indleder jagten på jeres perfekte match. I finder vores kontaktinformation her. Vi har afdelinger i både København, Middelfart og Århus.

© Copyright - Instaservice