Kantine vikar

Vi har løsningen til din virksomhed

Når det drejer sig om at drive en succesfuld og effektiv kantine, er det nødvendigt ikke at være i undertal på mandskab. Ellers kan det være tæt på umuligt at opretholde det høje bundniveau og den gode standard. Hos Instaservice kan I leje en kompetent kantine vikar, når jeres egne medarbejdere er fraværende. Med en kantine vikar fra Instaservice får du en vikar, der lever op til jeres forventninger. Vi har nemlig samme krav til vores vikarer, som I har til jeres kokke.

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med en kokke vikar i København, Odense, Aarhus eller Aalborg. Vi kan også hjælpe jer, hvis I skal bruge vikarer til rengøring, restauranter eller caféer.

En fleksibel og effektiv kantine vikar

Vores vikarer er nøje udvalgt på grund af deres flittighed, evner, effektivitet og samarbejdsevner. De kan derfor hurtigt indgå i jeres køkkenteam, og de kan varetage lige præcis den position, I har brug for. Med en erfaren kantine vikar fra Instaservice kan I fastholde det høje kvalitetsniveau, når I har en sygemelding eller anden årsag til midlertidigt fravær.

Vælger I os som leverandør, når I har brug for en kantine vikar, får I en fast kontaktperson. På den måde er I sikre på at have kontakt med en, som forstår jer som virksomhed samt forstår jeres behov og krav til vikarer. Vi matcher vores vikarer med jeres virksomheds værdier og behov, så I altid får det rette match.

Lad os finde den rette vikar til jer

Er I på udkig efter et kompetent vikarbureau, der kan hjælpe jer med kompetente vikarer? Så er vi klar til at hjælpe jer. Vi har over 10 års erfaring med at matche vores vikarer med den rette virksomhed.

Tag kontakt til os via telefon på 53 53 34 64, send en mail til info@instaservice.dk eller benyt kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge Instaservice

Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

Online booking og registrering

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

Ordnede forhold

Instaservice er tiltrådt vikaroverenskomsten i Dansk Erhverv, og derfor garanterer vi ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Et udvalg af

Vores kunder

Bellagroup
Europa
Meyers Contract Catering
Scandic logo
Clarion Hotels
jespers torvekøkken
Serwiz
Compass Group

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Når du booker din kantinevikar gennem Instaservices vikarbureau er I garanteret ordentlige forhold. Vi er medlem af Dansk Erhverv, som er jeres garanti for at forhold for både vikar og arbejdsgiver er i orden. Som vikarbureau hjælper vi også altid hvis der er udfordringer.

Ja, vi har specialiseret os i restauration- og servicebranchen. Derfor kan vi stille vikarer til alle slags køkkener.
Vi kan også hjælpe med rengøringshjælp til både køkkener og kontorer.

Vi kan for det meste stille med en kantinevikar inden for en time, på fastland og alle brofaste øer. Gennem vores online system kan du selv booke en vikar, hvis du f.eks. har en sygemelding eller en ekstra travl periode.

Ja. Vi har mere end 10 års erfaring som virksomhed. I hele perioden har vi specialiseret os i at stille faglærte vikarer til diverse køkkener.