Rekruttering gjort nemt

Hos Instaservice har vi fokus på at gøre processen så nem og effektiv for jer som muligt. I får en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift og vikarhjælp. I får adgang til et online booking- og administrationssystem, der giver et komplet overblik over medarbejdere, historik, vagter, statistik, løn osv. Systemet sikrer overblikket og samler al kommunikation det samme sted.

Vi tilbyder flere forskellige personaleløsninger, så vi kan imødekomme de behov og ønsker, I måtte have i jeres virksomhed:

Vi tilbyder akut vikarservice

Hos Instaservice tilbyder vi akut vikarservice, hvis I for eksempel har fået en sygemelding, eller hvis en medarbejder bliver nødt til at gå tidligt hjem.

Akut vikarservice betyder, at vi kan stå til rådighed med en vikar inden for en time af jeres henvendelse. Vi kender til restaurations-, distributions- samt rengøringsbranchen, og ved hvor presset man kan blive, hvis man pludselig er en medarbejder i undertal. Derfor synes vi det er vigtigt hurtigt at kunne stille en vikar til rådighed, hvis behovet skulle opstå.

Professionelle og kompetente medarbejdere

Når vi udvælger kandidater er nøgleordene flittighed, stabilitet, passion, kompetencer og personlighed. Alle profiler i vores kandidatbank har været til personlige samtaler, så vi kan matche personlighed og faglige kompetencer med de krav og den kultur, I har i jeres virksomhed. Vi ønsker at yde den bedste service og tilbyde den bedste arbejdskraft til vores kunder, hvorfor vi ikke overlader noget til tilfældighederne.
Vi har over 10 år i branchen og har derfor styr på hvad der skal til, for at finde det perfekte match til jeres virksomhed.

Vi løser alle former for bemandnings udfordringer

 

Jeg har brugt Instaservice i Bella Center nu i tre år, og har altid været tilfredse med deres fleksibilitet og løsnings orienteret service.

Jeg kan kun anbefale Instaservice til mine kollegaer i branchen, idet de fremstår prof, serviceminded og altid klar til at løse en opgave.”

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis I har brug for mere information omkring rekruttering af vikarer eller nye medarbejdere, så kontakt os gerne. Vi tager en uforpligtende samtale om jeres virksomhed og om hvilken personaleløsning I har brug for, før vi indleder jagten på jeres perfekte match. I finder vores kontaktinformation her. Vi kan også kontaktes på telefon 53 53 34 64. Vi har afdelinger i både København, Odense og Århus.

© Copyright - Instaservice