Vikarservice for virksomheder

Skræddersyet rekruttering

Hos Instaservice har vi fokus på at gøre processen med vikarservice så nem og effektiv for jer som muligt. I får en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift og vikarhjælp. I får adgang til et online booking- og administrationssystem, der giver et komplet overblik over medarbejdere, historik, vagter, statistik, løn osv. Systemet sikrer overblikket og samler al kommunikation det samme sted. Vi er således den oplagte samarbejdspartner, når I skal bruge regelmæssig vikarservice.

Vi tilbyder flere forskellige personaleløsninger, så vi kan imødekomme de behov og ønsker, I måtte have i jeres virksomhed:

Vi tilbyder akut vikarservice

Hos Instaservice tilbyder vi akut vikarservice, hvis I for eksempel har fået en sygemelding, eller hvis en medarbejder bliver nødt til at gå tidligt hjem.

Akut vikarservice betyder, at vi kan stå til rådighed med en vikar inden for en time fra jeres henvendelse i København, Aarhus, Aalborg eller Odense. Vi kender til restaurations-, distributions- samt rengøringsbranchen og ved, hvor presset man kan blive, hvis man pludselig er en medarbejder i undertal. Derfor synes vi, at det er vigtigt hurtigt at kunne stille en vikar til rådighed, hvis behovet skulle opstå.

Derfor skal du vælge Instaservice

Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

Online booking og registrering

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

Ordnede forhold

Instaservice er tiltrådt vikaroverenskomsten i Dansk Erhverv, og derfor garanterer vi ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Et udvalg af

Vores kunder

Bellagroup
Europa
Meyers Contract Catering
Scandic logo
Clarion Hotels
jespers torvekøkken
Serwiz
Compass Group

Professionelle og kompetente medarbejdere

Når vi udvælger kandidater til vores vikarservice, er nøgleordene flittighed, stabilitet, passion, kompetencer og personlighed. Alle profiler i vores kandidatbank har været til personlige samtaler, så vi kan matche personlighed og faglige kompetencer med de krav og den kultur, I har i jeres virksomhed. Vi ønsker at yde den bedste service og tilbyde den bedste arbejdskraft til vores kunder, hvorfor vi ikke overlader noget til tilfældighederne.

Vi har over 10 års erfaring med vikarservice, og vi har derfor styr på hvad der skal til, for at finde det perfekte match til jeres virksomhed.

Kontakt os, hvis du ønsker vikarservice

Ønsker du en kompetent samarbejdspartner, der tilbyder effektiv og pålidelig vikarservice? Så står vi klar til at hjælpe jer. I kan kontakte os på 53 53 34 64, sende en mail til info@instaservice.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Hos Instaservice har vi afdelinger fordelt på hele landet. Vi kan derfor tilbyde vores vikarservice på fastland og alle brofaste øer.

Vi tilbyder vikarservice til virksomheder inden for restauration- og servicebranchen. Har du brug for hjælp kan du blive oprettet i vores online system.
Her booker du selv de tider hvor du har brug for vikarhjælp i køkkenet. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Hvis du er faglært som kok eller køkkenmedhjælper, og du har en ren straffeattest. Så kan du ansøge om at blive vikar gennem Instaservice ved at uploade dit CV her. Vi leder altid efter kvalificeret arbejdskraft.