VIKARSERVICE FOR VIRKSOMHEDER

Vikarservice for virksomheder

1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. ONLINE BOOKING OG REGISTRERING

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

3. ORDNEDE FORHOLD

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

REKRUTTERING GJORT NEMT

Hos Instaservice har vi fokus på at gøre processen med vikarservice så nem og effektiv for jer som muligt. I får en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift og vikarhjælp. I får adgang til et online booking- og administrationssystem, der giver et komplet overblik over medarbejdere, historik, vagter, statistik, løn osv. Systemet sikrer overblikket og samler al kommunikation det samme sted. Vi er således den oplagte samarbejdspartner, når I skal bruge regelmæssig vikarservice.

Vi tilbyder flere forskellige personaleløsninger, så vi kan imødekomme de behov og ønsker, I måtte have i jeres virksomhed:

VI TILBYDER AKUT VIKARSERVICE

Hos Instaservice tilbyder vi akut vikarservice, hvis I for eksempel har fået en sygemelding, eller hvis en medarbejder bliver nødt til at gå tidligt hjem.

Akut vikarservice betyder, at vi kan stå til rådighed med en vikar inden for en time fra jeres henvendelse i København, Aarhus, Aalborg eller Odense. Vi kender til restaurations-, distributions- samt rengøringsbranchen, og ved, hvor presset man kan blive, hvis man pludselig er en medarbejder i undertal. Derfor synes vi, at det er vigtigt hurtigt at kunne stille en vikar til rådighed, hvis behovet skulle opstå.

VI LØSER ALLE FORMER FOR BEMANDINGSUDFORDRINGER

Jeg har brugt Instaservice i Bella Center nu i tre år, og har altid været tilfredse med deres fleksibilitet og løsnings orienteret service.

bc hospitality group logo

Jeg kan kun anbefale Instaservice til mine kollegaer i branchen, idet de fremstår prof, serviceminded og altid klar til at løse en opgave.

meyers køkken

PROFESSIONELLE OG KOMPETENTE MEDARBEJDERE

Når vi udvælger kandidater er nøgleordene flittighed, stabilitet, passion, kompetencer og personlighed. Alle profiler i vores kandidatbank har været til personlige samtaler, så vi kan matche personlighed og faglige kompetencer med de krav og den kultur, I har i jeres virksomhed. Vi ønsker at yde den bedste service og tilbyde den bedste arbejdskraft til vores kunder, hvorfor vi ikke overlader noget til tilfældighederne.
Vi har over 10 års erfaring med vikarservice, og vi har derfor styr på hvad der skal til, for at finde det perfekte match til jeres virksomhed.

Ønsker du en kompetent samarbejdspartner, der tilbyder effektiv og pålidelig vikarservice? Så står vi klar til at hjælpe jer. I kan kontakte os på 53 53 34 64, sende en mail til info@instaservice.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vores kunder

Vores kunder