1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der søger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. Online booking og registrering

Som kunde hos Instaservice kan du booke og registrere vagter online, samt se vikarer og statistikker fra alle tidligere vagter.

3. Ordnede forhold

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Hos Instaservice får I en professionel og erfaren samarbejdspartner, der kan håndtere jeres rekruttering. Vi har været over 10 år i branchen og har derfor styr på hvad der skal til, for at finde det perfekte match til jeres virksomhed.

Vi rekrutterer primært inden for restaurationsbranchen, herunder blandt andet:

  • Køkkenpersonale
  • Opvaskere
  • Køkkenhjælpere
  • Kokke
  • Catere
  • Pakkemedarbejdere
  • Rengøringsmedarbejdere

Rekruttering gjort nemt

Hos Instaservice har vi fokus på at gøre processen så nem og effektiv for jer som muligt. I får en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift og vikarhjælp. I får adgang til et online booking- og administrationssystem, der giver et komplet overblik over medarbejdere, historik, vagter, statistik, løn osv. Systemet sikrer overblikket og samler al kommunikation det samme sted.

Vi tilbyder flere forskellige personaleløsninger, så vi kan imødekomme de behov og ønsker I måtte have i jeres virksomhed:

Vi tilbyder akut vikarservice

Hos Instaservice tilbyder vi akut vikarservice, hvis I for eksempel har fået en sygemelding eller hvis en medarbejde bliver nødt til at gå tidligt hjem.

Akut vikarservice betyder, at vi kan stille med en vikar inden for en time efter jeres henvendelse. Vi kender til restaurationsbranchen, og kender til presset hvis man pludselig er en medarbejder i undertal. Derfor synes vi det er vigtigt hurtigt at kunne stille en vikar til rådighed, hvis behovet skulle opstå.

Professionelle og kompetente medarbejdere

Når vi udvælger kandidater er nøgleordene flittighed, stabilitet, passion, kompetencer og personlighed. Alle profiler i vores kandidatbank har været til personlige samtaler, så vi kan matche personlighed og faglige kompetence med de krav og den kultur I har i jeres virksomhed. Vi ønsker, at yde den bedste service og tilbyde den bedste arbejdskraft til vores kunder, derfor overlader vi intet til tilfældighederne.

Vi løser alle former for bemandnings udfordringer

 

Jeg har brugt Instaservice i Bella Center nu i tre år, og har altid været tilfredse med deres fleksibilitet og løsnings orienteret service.

Jeg kan kun anbefale Instaservice til mine kollegaer i branchen, idet de fremstår prof, serviceminded og altid klar til at løse en opgave.”

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis I har brug for mere information omkring rekruttering af vikarer eller nye medarbejdere, så kontakt os gerne. Vi tager en uforpligtende samtale om jeres virksomhed og om hvilken personaleløsning I har brug for, før vi indleder jagten på jeres perfekte match. I finder vores kontaktinformation her. Vi har afdelinger i både København, Middelfart og Århus.

© Copyright - Instaservice