Try and Hire – hyring af vikarer med henblik på fastansættelse

Try and Hire jobs er en unik mulighed for at se en potentiel medarbejder an inden en eventuel fastansættelse.

Det er dyrt og ressourcekrævende at ansætte en medarbejder, som af forskellige årsager ikke lever op til virksomhedens forventninger. Desværre kan det være svært at forudse om en ny medarbejder passer ind i virksomhedens kulturelle og arbejdsmæssige normer på forhånd.

Try and Hire jobs – undgå fejlansættelser

Med Try and Hire undgår du og din virksomhed fejlansættelser, som i sidste ende får både økonomiske og tidsmæssige konsekvenser.

Konceptet er enkelt: Vi stiller en af vores dygtige vikarer til rådighed for din virksomhed i 12 uger med mulighed for fastansættelse, hvis begge parter er tilfredse med forløbet. På den måde får både virksomhed og medarbejder mulighed for at se hinanden an inden en eventuel fastansættelse.

Hos Instaservice har vi mere end 10 års erfaring med rekruttering af kvalificerede medarbejdere, og vi bestræber os altid på at finde det bedste match – uanset om vi tilbyder mulighed for Try and Hire-jobs, eller om vi hjælper med rekruttering af midlertidige vikarer.

I samarbejde med din virksomhed kan vi finde en medarbejder, der er klædt på til at løse lige netop de opgaver, I skal have løst. Ved at opnå et kendskab til arbejdsopgaver, arbejdsmiljø, chef og kolleger, kan vi anbefale og foreslå en kandidat med de rette kvalifikationer.

Når den planlagte tid er gået, og begge parter er tilfredse, kan ansættelseskontrakten underskrives. Skulle det mod forventning ikke være tilfredsstillende for en af parterne, vil Instaservice finde en ny kandidat – uden at vikarperioden forlænges. Dermed er Try and Hire en unik mulighed, som sikrer, at du og din virksomhed undgår fejlansættelser – med lave omkostninger og enkel proces til følge.

De 12 uger giver både virksomhed og vikar en god lejlighed til at lære hinanden at kende, før en fastansættelse finder sted.

  • Vores kerneforretning er at finde de rigtige vikarer til jeres virksomhed
  • Det er en vigtig del af vores forretning at imødekomme jeres ønsker og behov
  • For at styrke jeres virksomhed, tilrettelægger vi altid processen i samarbejde med jer

Vil I prøve Try and Hire?

Du kan altid kontakte en af vores afdelinger i København, Århus eller Middelfart, hvis du vil høre mere om mulighederne i Try and Hire jobs.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du er jobsøgende og interesseret i at prøve dine evner af i et af vores Try and Hire jobs.

København

Fuglebækvej 2A 1.tv, 2770 Kastrup

Info@instaservice.dk

Tlf: 53 53 34 64

Århus

Store Torv 9, 8000 Århus C

Info@instaservice.dk

Tlf: 70 40 09 09

Middelfart

Nyvang 16, 5500 Middelfart

Info@instaservice.dk

Tlf: 70 40 09 09