Vikarbureau Århus

Et udvalg af

Vores kunder

Bellagroup
Europa
Meyers Contract Catering
Scandic logo
Clarion Hotels
jespers torvekøkken
Serwiz
Compass Group

Vikarbureau Århus

Er din virksomhed på udkig efter et kvalitetsbevidst og leveringsdygtigt vikarbureau i Århus?

Så kontakt Instaservice allerede i dag. Vores servicemindede medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, når din virksomhed har behov for kvalificeret vikararbejde i Århus og omegn.

Hos Instaservice har vi mere end 10 års erfaring som vikar- og rekrutteringsbureau, og vi er kendt for vores gode service, kvalitet og effektivitet hos både nuværende og tidligere kunder. Med afdelinger tre steder i Danmark dækker vi hele landet. Derfor kan vi også hjælpe med at finde den rette vikar i Århus, når din virksomhed har brug for et par ekstra hænder.

De rette vikarer til de rette stillinger

Vi har altid lige netop det personale, du har brug for – uanset om du er på udkig efter faglært køkkenpersonale, kvalificerede produktionsmedarbejdere eller erfarne rengøringsassistenter. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

 • Faglærte og ufaglærte køkkenmedarbejdere og tjenere
 • Opvaskere
 • Lagermedarbejdere med og uden truckcertifikat
 • Vikarer til pluk og pak
 • Produktionsmedarbejdere
 • Rengøringsassistenter til industri-, kontor og institutionsrengøring
 • Fast kontaktperson

  Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

 • Online booking og registrering

  Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

 • Ordnede forhold

  Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Kvalificeret personale til servicebranchen – vikarbureau i Århus

Hos Instaservice har vi en passion for kvalitet og service, hvilket også afspejler sig i vores mission: Vi vil være et service- og vikarbureau i Århus, der yder en fantastisk service – på alle parametre vel at mærke. Derfor arbejder vi dedikeret for at yde en up-to-date service, som lever op til vores kunders forventninger til tid, omkostninger og ikke mindst kvalitet.

Ligeledes udvælger og håndplukker vi selv de bedste vikarer gennem personlige samtaler med alle potentielle kandidater. Vi indhenter desuden referencer fra tidligere arbejdsgivere og sikrer hermed, at vores kunder booker kvalificeret personale, når de anvender os som deres foretrukne vikarbureau i Århus.

Vi ved, at kvalificeret personale ikke hænger på træerne. Og at det derfor kan virke næsten umuligt at finde den rette medarbejder, når der opstår akut behov for vikararbejde i Århus. Hos Instaservice vil vi dog være synonym med arbejdskraft til tiden, og vi betragter os selv som det vikarbureau i Århus, du kan kontakte, når der er brug for en ekstraordinær og effektiv rekrutteringsproces.

Book en vikar i dag

Har du brug for et vikarbureau i Århus, som tager dine behov for kompetent vikar-rekruttering alvorligt? Så kontakt Instaservice med det samme. Vi er medlem af Dansk Erhverv, og kan garantere ordnede forhold for vikarer.

Oprydning med vikar i køkken

Kontakt os