Rekruttering middelfart

Rekruttering middelfart

1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. ONLINE BOOKING OG REGISTRERING

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

3. ORDNEDE FORHOLD

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Rekruttering middelfart

Er der opstået sygdom i din virksomhed? Står I foran en forøgelse af produktionen? Eller er I begyndt at kigge efter muligheder for rekruttering i Middelfart og omegn af helt andre årsager?

kontakt Instaservice allerede i dag. Så er I sikret et rekrutteringsbureau, der tager jeres behov for kompetent arbejdskraft alvorligt.

Vi er et rekrutteringsfirma med afdelinger i Middelfart, København og Århus, der har over 10 års erfaring indenfor professionel rekruttering af højt kvalificerede vikarer og medarbejdere til servicebranchen. Vi udvælger det rette personale til jeres virksomhed, uanset om I har brug for en ekstra hånd indenfor køkken og kantine, lager og produktion eller rengøring.

Kvalitetsbevidst rekruttering I middelfart

Vi håndplukker altid den mest kvalificerede arbejdskraft. Alle vores vikarer har været igennem personlige samtaler med vores personale- og rekrutteringskonsulent. Vi indhenter desuden straffeattester og referencer fra tidligere arbejdsgivere. Din virksomhed er således altid sikret en medarbejder, der lever op til jeres forventninger – og lidt til.

Hos Instaservice stræber vi nemlig altid efter at overstige kundernes forventninger, når de kontakter os i forbindelse med rekruttering i Middelfart og andre steder i trekantsområdet.

Vi bestræber os desuden på at levere en tidssvarende service – på både det økonomiske og omkostningsmæssige plan. Et samarbejde med Instaservice er lig med kvalitetsbevidst service og de bedste resultater. Simpelthen fordi vi ønsker at være det første vikarbureau, I tænker på, når I har behov for rekruttering i Middelfart og omegn.

Kompetent arbejdskraft til ethvert behov

Hos Instaservice lever vi af at levere kompetent arbejdskraft. Men vi bestræber os også på at være nogle af de mest alsidige headhunters i Middelfart og resten af Danmark.

Derfor finder vi gerne vikarer til næsten ethvert behov indenfor servicebranchen. Vi er leveringsdygtige i såvel faglært som ufaglært køkkenpersonale, tjenere til køkken- og kantinebranchen, lager- og produktionsmedarbejdere til logistik- og produktionsbranchen samt kvalitetsbevidste og erfarne rengøringsassistenter til rengøringsbranchen.

Har I brug for ekstra hænder?

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer. Med afdelinger tre steder i landet, er vi behjælpelige med rekruttering i både Middelfart, København og Århus – og resten af Danmark for den sags skyld.

I er altid velkommen til at kontakte en af vores afdelinger, hvis I får akut behov for kvalificeret vikarservice og rekruttering i Middelfart. Vi glæder os til at finde den rette medarbejder til den rette løsning for din virksomhed.