Outsourcing

Et udvalg af

Vores kunder

Bellagroup
Europa
Meyers Contract Catering
Scandic logo
Clarion Hotels
jespers torvekøkken
Serwiz
Compass Group

Outsourcing

Flere og flere virksomheder vælger at outsource opgaver til eksterne samarbejdspartnere, fordi det sparer virksomheder tid og ressourcer, så de har tid til at fokusere på det, der er vigtigt i hverdagen.

Vælger I at outsource jeres bemanding, får I håndplukkede professionelle og kompetente kandidater til, at varetage stillingen i jeres virksomhed. I slipper for besværet med at kigge ansøgninger og cv’er igennem, kalde ind til samtale, udvælge kandidater osv.

Fordele ved outsourcing

Fordelene ved, at outsource virksomhedens bemanding er mange. Vi overtager den administrative byrde, hvilket dels holder omkostningerne nede på administrationen og dels sparer jer tid. Det giver større fleksibilitet samtidig med, at I er sikret den nødvendige bemanding.

Vælger I at outsource jeres bemanding til et professionelt rekrutteringsbureau som Instaservice, kommer I også til at drage fordel af vores mange års erfaring i branchen. Vi kender til faldgruberne og fælderne. Derfor kan vi sikre jer effektivitet, foruden kompetente, passionerede og flittige medarbejdere.

Målrettet rekruttering

Vores værdi- og kompetencebaserede tilgang sikrer, at de kandidater, vi præsenterer for jer, har de bedste forudsætninger for at passe ind i jeres virksomhed. Instaservice er derfor et godt valg, hvis I skal bruge en professionel samarbejdspartner til at varetage jeres outsourcing.

  • Fast kontaktperson

    Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

  • Online booking og registrering

    Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

  • Ordnede forhold

    Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Vi har overblikket

Vi ved, at man skal kunne løbe hurtigt og bevare overblikket. Med Instaservice får du et vikarbureau, der stiller de krav til sine vikarer, som I stiller til jeres medarbejdere. Vores vikarer er stabile, flittige, pligtopfyldende og ikke mindst professionelle. Vi afholder personlige samtaler med alle profiler i vores vikarbank, indhenter ren straffeattest med mere.

Hvis I er interesserede i at læse mere om vikarbureauer, kan I også kigge forbi vores blog, hvor vi uddyber hvordan et vikarbureau fungerer.

Booking og administration gjort nemt

Som en del af vores vikarservice får du som virksomhed adgang til vores online booking- og administrationssystem.

Det gør det nemt for jer som virksomhed, vores vikarer og os som vikarbureau at holde styr på vagter, historik, løn, fakturaer og lignende.

Systemet lader jer oprette vagter i en kalender og booke de tilknyttede vikarer. Det gør administrationen nem og sparer jer for tid, samtidig med at al kommunikation bliver samlet ét sted.

Oversigt over vagtudgifter

Kontakt os