Flere og flere virksomheder vælger at outsource opgaver til eksterne samarbejdspartnere. Rekruttering er en typisk opgave som outsources, fordi det sparer virksomheder tid og ressourcer, så de har tid til at fokusere på det der er vigtigt i hverdagen.

Vælger I at outsource jeres rekruttering, får I håndplukkede professionelle og kompetente kandidater til, at varetage stillingen i jeres virksomhed. I slipper for besværet med at kigge ansøgninger og cv’er igennem, kalde ind til samtale, udvælge kandidater osv.

Målrettet rekruttering

Vores værdi- og kompetencebaserede tilgang sikrer, at de kandidater vi præsenterer for jer, har de bedste forudsætninger for at passe ind i jeres virksomhed. Instaservice er derfor et godt valg, hvis I skal bruge en professionel samarbejdspartner til at varetage jeres rekruttering. Vi tilbyder blandt andet:

‘Try and Hire’ er en løsning der giver jer mulighed for at afprøve vikarer før en eventuel fastansættelse.

Hos Instaservice har vi mere end 10 års erfaring i rekrutteringsbranchen. Vi har et strategisk fokus i jagten på det perfekte match og ved samtidig præcis hvad der kræves af en medarbejder i service- og restaurationsbranchen.

Fordele ved outsourcing

Fordelene ved, at outsource virksomhedens rekruttering er mange. Vi overtager den administrative byrde, hvilket dels holder omkostningerne nede på administrationen og dels sparer jer tid. Det giver større fleksibilitet samtidig med, at I er sikret den nødvendige bemanding.

Vælger I at outsource jeres rekruttering til et professionelt rekrutteringsbureau som Instaservice, kommer I også til at drage fordel af vores mange års erfaring i branchen. Vi kender til faldgruberne og fælderne. Derfor kan vi sikre jer effektivitet, foruden kompetente, passionerede og flittige medarbejdere.

Skal I outsource jeres rekruttering?

Hvis I er interesserede i at høre mere om outsourcing, sidder vi hos Instaservice klar til at tage telefonen eller besvare jeres henvendelse online. Vi tager en snak om jeres behov, kultur og værdier, og indleder derefter søgningen efter den medarbejder, der passer ind i netop jeres virksomhed. Vi holder til i både København, Aarhus og Kolding. Find kontaktinformationerne på afdelingerne her.

© Copyright - Instaservice