Flere og flere virksomheder vælger at outsource opgaver til eksterne samarbejdspartnere, fordi det sparer virksomheder tid og ressourcer, så de har tid til at fokusere på det, der er vigtigt i hverdagen.

Vælger I at outsource jeres bemanding, får I håndplukkede professionelle og kompetente kandidater til, at varetage stillingen i jeres virksomhed. I slipper for besværet med at kigge ansøgninger og cv’er igennem, kalde ind til samtale, udvælge kandidater osv.

Fordele ved outsourcing

Fordelene ved, at outsource virksomhedens bemanding er mange. Vi overtager den administrative byrde, hvilket dels holder omkostningerne nede på administrationen og dels sparer jer tid. Det giver større fleksibilitet samtidig med, at I er sikret den nødvendige bemanding.
Vælger I at outsource jeres bemanding til et professionelt rekrutteringsbureau som Instaservice, kommer I også til at drage fordel af vores mange års erfaring i branchen. Vi kender til faldgruberne og fælderne. Derfor kan vi sikre jer effektivitet, foruden kompetente, passionerede og flittige medarbejdere.

Målrettet rekruttering

Vores værdi- og kompetencebaserede tilgang sikrer, at de kandidater, vi præsenterer for jer, har de bedste forudsætninger for at passe ind i jeres virksomhed. Instaservice er derfor et godt valg, hvis I skal bruge en professionel samarbejdspartner til at varetage jeres outsourcing.

Skal I outsource jeres bemanding?

Hvis I er interesserede i at høre mere om outsourcing, sidder vi klar ved telefonen på 53 53 34 64 og vender desuden hurtigt tilbage på jeres online henvendelse. Tag en snak med os om jeres behov, kultur og værdier. Så indleder vi søgningen efter den medarbejder, der passer ind i netop jeres virksomhed. Vi holder til i både København, Aarhus og Odense.

 
© Copyright - Instaservice