INSTASERVICE SØGER FRISKE VIKARER

For jobsøgende

1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. ONLINE BOOKING OG REGISTRERING

Som vikar hos Instaservice vil du få din egen kalender, mulighed for at se lønsedler og et overblik over alle dine vagter.

3. ORDNEDE FORHOLD

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

For jobsøgende

Kan du se dig selv i en (til tider) hektisk hverdag, hvor medansvar, fællesskab, gode kollegaer, dejlige kunder og udvikling er i højsædet? Lige der, hvor du er medbestemmende i din egen hverdag.

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt eventuelle spørgsmål der måtte være. Som vikar hos Instaservice får du din egen profil med mulighed for at registrere hvornår du kan arbejde i din kalender samt se lønsedler og et overblik over alle dine vagter.

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv og Horesta, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster. Vi tilbyder typisk arbejde inden for disse brancher:

KOMPLET OVERBLIK OVER DINE VAGTER OG LØNSEDLER

For at lette samarbejdet mellem Instaservice og vores kunder samt vikarer, benytter vi et booking- og administrationssystem, hvor både vikarer og virksomheder har mulighed for at logge ind. Så kan du nemt få et overblik over dine tider, lønsedler og lignende.

Vi har brug for motiverede medarbejdere, der:

  • kan arbejde selvstændigt efter endt oplæring
  • trives med til tider rutineprægede arbejdsopgaver
  • er mødestabile og punktlige
  • kan arbejde på skiftende tider af døgnet
  • har gode samarbejdsevner
  • er villige til at bruge sikkerhedssko på jobbet

Har du den relevante baggrund, så kontakt os hellere i dag end i morgen. Vi søger hele tiden nye vikarer. Kom til en uforpligtende samtale hos en af vores rekrutterings- og personalekonsulenter.