Rekruttering kan være en omstændig og tidskrævende process. Det kan være svært at finde det perfekte match til jeres virksomhed. Det kan også blive en dyr omgang, hvis man får fejlrekrutteret. Instaservice er et vikar- og rekrutteringsbureau med over 10 års erfaring i branchen. Vores ambition er, at rekruttere medarbejdere, som skaber værdi for jeres virksomhed.

Hos Instaservice kender vi til arbejdsmiljøet i service- og restaurationsbranchen. Vi ved at man skal kunne løbe hurtigt, holde overblikket og yde ekstraordinær service. Denne erfaring afspejles direkte i vores rekruttering. Vi rekrutterer blandt andet:

  • Køkkenpersonale
  • Opvaskere
  • Køkkenhjælpere
  • Kokke
  • Catere
  • Pakkemedarbejdere
  • Rengøringsmedarbejdere

Professionel rekruttering minimerer risikoen for fejl

At finde den rette medarbejder til jeres virksomhed kan være en stor udfordring. Der er mange faktorer der spiller ind, når man skal vurdere om en medarbejder passer ind i en virksomhed. Først og fremmest skal de faglige kvalifikationer være på plads. Derfor vægter vi erfaring, engagement, flid og passion højt, når vi tager nye profiler ind til samtale.

En anden vigtig faktor, når man skal have en ny medarbejder, er personlighed. Det er altafgørende at en ny medarbejder passer ind i virksomheden, passer ind med sine nye kollegaer, kan relatere til virksomhedens værdier, kultur og ambitioner osv. Derfor gør vi brug af personlige samtaler og tests, så vi kan få et godt kendskab til vores kandidater, inden vi matcher dem op med jeres virksomhed.

Med vores mere end 10 år i branchen har vi masser af eksempler på hvornår det er gået godt og hvornår det er gået mindre godt, når en virksomhed har ansat en ny medarbejder. Derfor har vi et klart strategisk fokus i jagten på nye medarbejdere. Med vores kombinerede værdi- og kompetencebaserede tilgang ser vi frem til at rekruttere de bedste medarbejdere til jeres virksomhed.

Brug et rekrutterings­bureau og spar tid og ressourcer

Hvis I er interesserede i professionel rekruttering, så I kan fokusere på det der er vigtigt i jeres virksomhed, så kontakt os allerede idag. Hos Instaservice sidder vi klar til at besvare jeres henvendelse både på telefon og online. Vi tager en snak om jeres virksomhed og jeres behov, og går derefter i gang med at lede efter det perfekte match. Find kontaktoplysningerne på vores afdelinger i henholdsvis København, Århus og Middelfart her.

© Copyright - Instaservice