Rekruttering med fokus på det gode match

Rekruttering

1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. ONLINE BOOKING OG REGISTRERING

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

3. ORDNEDE FORHOLD

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Rekruttering

Rekruttering kan være en omstændig og tidskrævende process. Det kan være svært at finde det perfekte match til jeres virksomhed. Det kan også blive en dyr omgang, hvis man får fejlrekrutteret. Instaservice er et vikar- og rekrutteringsbureau med over 10 års erfaring i branchen. Vores ambition er, at rekruttere medarbejdere, som skaber værdi for jeres virksomhed.

Hos Instaservice kender vi til arbejdsmiljøet i service- og restaurationsbranchen. Vi ved at man skal kunne løbe hurtigt, holde overblikket og yde ekstraordinær service. Denne erfaring afspejles direkte i vores rekruttering. Vi rekrutterer blandt andet:

Professionel rekruttering minimerer risikoen for fejl

At finde den rette medarbejder til jeres virksomhed kan være en stor udfordring. Der er mange faktorer der spiller ind, når man skal vurdere om en medarbejder passer ind i en virksomhed. Først og fremmest skal de faglige kvalifikationer være på plads. Derfor vægter vi erfaring, engagement, flid og passion højt, når vi tager nye profiler ind til samtale.

En anden vigtig faktor, når man skal have en ny medarbejder, er personlighed. Det er altafgørende at en ny medarbejder passer ind i virksomheden, passer ind med sine nye kollegaer, kan relatere til virksomhedens værdier, kultur og ambitioner osv. Derfor gør vi brug af personlige samtaler og tests, så vi kan få et godt kendskab til vores kandidater, inden vi matcher dem op med jeres virksomhed.

Med vores mere end 10 år i branchen har vi masser af eksempler på hvornår det er gået godt og hvornår det er gået mindre godt, når en virksomhed har ansat en ny medarbejder. Derfor har vi et klart strategisk fokus i jagten på nye medarbejdere. Med vores kombinerede værdi- og kompetencebaserede tilgang ser vi frem til at rekruttere de bedste medarbejdere til jeres virksomhed.

Vi har overblikket

Vi ved, at man skal kunne løbe hurtigt og bevare overblikket. Med Instaservice får du et vikarbureau, der stiller de krav til sine vikarer, som I stiller til jeres medarbejdere. Vores vikarer er stabile, flittige, pligtopfyldende og ikke mindst professionelle. Vi afholder personlige samtaler med alle profiler i vores vikarbank, indhenter ren straffeattest med mere.

Hvis I er interesserede i at læse mere om vikarbureauer, kan I også kigge forbi vores blog, hvor vi uddyber hvordan et vikarbureau fungerer.

Vi tilbyder flere forskellige personaleløsninger:

Booking og administration gjort nemt

Som en del af vores vikarservice får du som virksomhed adgang til vores online booking- og administrationssystem.

Det gør det nemt for jer som virksomhed, vores vikarer og os som vikarbureau at holde styr på vagter, historik, løn, fakturaer og lignende.

Systemet lader jer oprette vagter i en kalender og booke de tilknyttede vikarer.
Det gør administrationen nem og sparer jer for tid, samtidig med at al kommunikation bliver samlet ét sted.

Hvordan fungerer det?