Rekruttering københavn

Rekruttering københavn

1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. ONLINE BOOKING OG REGISTRERING

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

3. ORDNEDE FORHOLD

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Rekruttering københavn

Instaservice er et vikar- og rekrutteringsbureau med afdelinger i København, Middelfart og Århus. I over 10 år har vi leveret vikarer og medarbejdere til tiden og til glæde for adskillige tilfredse kunder i servicebranchen.

Vores mission er ganske enkel. Vi vil være det rekrutteringsfirma i hovedstadsområdet, som du forbinder med god service, høj kvalitet og effektivitet. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores kunder booker kvalificerede medarbejdere og vikarer, når vi står for deres rekruttering i København og omegn.

Rekruttering I københavn – til tiden og den rette kvalitet

Hos Instaservice stræber vi altid efter at indfri vores kunders forventninger til kvalitet, omkostninger, effektivitet, stabilitet og tid. Og vi gør gerne lidt ekstra for, at vores service både lever op til, og overstiger, dine forventninger. Vi ønsker nemlig fuld tilfredshed hos vores kunder, når de har behov for kvalitetsbevidst rekruttering til jobs i København.

Derfor arbejder vi benhårdt for at håndplukke og udvælge den absolut mest kvalificerede arbejdskraft. Alle potentielle medarbejdere og vikarer gennemgår en personlig samtale med vores personale- og rekrutteringskonsulent. Vi indhenter ligeledes straffeattest og reference fra tidligere arbejdsgiver. Det sikrer, at dine kompetencemæssige og personlige forventninger til din kommende medarbejder bliver indfriet. Hos Instaservice tager vi dine behov for kompetent rekruttering i København alvorligt.

Vi screener løbende potentielle medarbejdere, og vi kan ligeledes altid levere den medarbejder, du har brug for. Dermed er vi synonym med både rettidig og kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed, når I vælger os som jeres foretrukne rekrutteringsfirma i København og omegn.

Hvorfor vælge rekruttering?

Du tænker måske, at din virksomhed lige så godt selv kan stå for rekrutteringsprocessen. Men der er faktisk åbenlyse fordele i at vælge os som samarbejdspartner i forbindelse med rekruttering i København og omegn.

Først og fremmest leverer vi højt kvalificerede vikarer og medarbejdere til tiden. Men vi sparer også din virksomhed for både tid, omkostninger og besvær. Rekruttering er nemlig en ressourcekrævende proces, som desværre ikke altid munder ud i ønskede resultater. Når I overlader rekrutteringsprocessen til os, finder vi den rette medarbejder i første forsøg.

Headhunters i København – skal vi finde din nye medarbejder?

Vi hører gerne fra din virksomhed allerede i dag, hvis I har behov for rekruttering i København med fokus på personlig service, kvalitet og effektivitet. Med over 10 års erfaring som headhunters i København, er vi et absolut seriøst bud på dit kommende rekrutteringsfirma i hovedstadsområdet.