Rekrutteringsfirma i hovedstadsområdet – sådan arbejder vi med rekruttering

Rekrutteringsfirma i hovedstadsområdet – sådan arbejder vi med rekruttering

Rekruttering af medarbejdere kan være lettere sagt end gjort, og der er flere faktorer, der skal gå op i en højere enhed i forbindelse med en rekrutteringsproces. Kandidaterne skal naturligvis være kvalificerede – og ikke mindst motiverede. Men personlighed spiller også en stor rolle, og det er ligeledes afgørende, at dine kommende medarbejdere kan begå sig socialt og kulturelt i din virksomhed. Hos Instaservice lægger vi derfor stor vægt på, at der er sammenhæng mellem stillingsprofiler og medarbejderprofiler.

Kvalitetsbevidst rekruttering

Som rekrutteringsbureau er det vores fornemmeste opgave at sikre vores kunder en høj faglig kvalitet. Derfor vægter vi udvælgelsesprocessen af kandidater højt – uanset om din virksomhed har behov for fastansatte medarbejdere eller vikarhjælp i en kort periode.

Vores kvalitetsbevidsthed betyder til dels, at vi altid stræber efter at finde medarbejdere, der lever kompetencemæssigt lever op til din virksomheds krav. Men ikke mindst prioriterer vi kandidaternes værdier og sociale kompetencer højt i udvælgelsen. Det sikrer, at der er altid er et match mellem dine forventninger og kandidatens faglige og personlige profil.

Ressource- og tidsbesparende service

Det er ressourcekrævende og langtrukkent at finde kvalificerede medarbejdere, og derfor vælger mange virksomheder at outsource deres rekruttering til rekrutteringsbureauer. Men når du og din virksomhed overlader ansvaret for jeres rekruttering til os, er det naturligvis afgørende, at I modtager en service, der sikrer, at I sparer tid og omkostninger. Ellers kunne I lige så godt stå for rekrutteringen selv. Derfor tilstræber vi altid at levere en service, der sparer dig og din virksomhed for tid, ressourcer og administrative omkostninger.

Landsdækkende rekruttering

Instaservice har afdelinger på Fuglebækvej 2C 1.tv i Kastrup, på Store Torv 9 i Århus og på Sivmosevænget 2L i Middelfart. Det betyder, at vi altid har en afdeling tæt på dig – uanset om du skal bruge et rekrutteringsfirma i hovedstadsområdet eller på resten af Sjælland, i Jylland eller på Fyn.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.