1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. Online booking og registrering

Som kunde hos Instaservice kan du booke og registrere vagter online, samt se vikarer og statistikker fra alle tidligere vagter.

3. Ordnede forhold

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Er I ramt af sygdom eller andre former for midlertidigt fravær i virksomheden? Nærmer højsæsonen sig? Så er en vikar den oplagte løsning for jer. Hos Instaservice er vi et vikarbureau med fokus på service- og restaurationsbranchen, som tilbyder kompetente og fagligt stærke vikarer til konkurrencedygtige priser.

Med et branchespecifikt vikarbureau får I et bureau med fingeren på pulsen. Vi kan tilbyde vikarer til, at varetage alle opgaver i større kantiner, hotelrestaurationer, caféer, restauranter og lignende. Vi tilbyder blandt andet følgende vikarer:

  • Køkkenvikarer
  • Opvaskere
  • Køkkenhjælpere
  • Kokke
  • Catere
  • Pakkemedarbejdere
  • Rengøringsmedarbejdere

Vi ved, at man skal kunne løbe hurtigt og bevare overblikket i restaurationsbranchen. Med Instaservice får du et vikarbureau, der stiller de krav til sine vikarer, som I stiller til jeres medarbejdere. Vores vikarer er stabile, flittige, pligtopfyldende og ikke mindst professionelle. Vi afholder personlige samtaler med alle profiler i vores vikarbank, indhenter ren straffeattest med mere.

Hvis I er interesserede i at læse mere om vikarbureauer, kan I også kigge forbi vores blog, hvor vi uddyber hvordan et vikarbureau fungerer.

Akut vikar når behovet opstår

Som en del af vores ambition om at være et pålideligt og serviceminded vikarbureau, tilbyder vi også akut vikarservice. Får du en sygemelding om natten? Så har vi en vikar klar om morgenen. Bliver en af dine medarbejdere nødt til at tage hjem pludseligt? Instaservice har en vikar klar inden for en time.

Booking og administration gjort nemt

Som en del af vores vikarservice får du som virksomhed adgang til vores online booking- og administrationssystem. Det gør det nemt for jer som virksomhed, vores vikarer og os som vikarbureau, at holde styr på vagter, historik, løn, fakturaer og lignende. Systemet lader jer oprette vagter i en kalender og booke de tilknyttede vikarer. Det gør administrationen nem og sparer jer for tid, samtidig med at al kommunikation bliver samlet ét sted.

Skal du bruge en kompetent og dygtig vikar, så kontakt os allerede idag. Vi tager en snak om jeres virksomhed og jeres behov og går derefter på jagt blandt vores vikarer for at finde det perfekte match. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, både på telefonen og online. Du kan finde vores kontaktinformation her. Vi har afdelinger i Middelfart, København og Århus.

© Copyright - Instaservice