Vikarbureau Odense

Et udvalg af

Vores kunder

Bellagroup
Europa
Meyers Contract Catering
Scandic logo
Clarion Hotels
jespers torvekøkken
Serwiz
Compass Group

Vikarbureau Odense

Skal du bruge en dygtig vikar i Odense? Eller er du selv jobsøgende samt mødestabil, ansvarsbevidst og kvalificeret til at bestride et vikararbejde hos en af vores mange kunder i servicebranchen? Kort sagt: Leder du efter et vikarbureau i Odense, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi er et professionelt vikarbureau i Odense med en mission om at yde en fantastisk service indenfor vikar-rekruttering. Vi går højt op i at finde kvalificeret personale til vores kunder. Vi er desuden medlem af Dansk Erhverv, og kan dermed sikre ordnende forhold for vikarer.

Vi finder altid den rette løsning. Det er uanset, om du er jobsøgende og på udkig efter et vikararbejde, eller om du skal bruge et vikar- og rekrutteringsbureau i Odense, som kan stille kvalificerede vikarer til rådighed for din virksomhed, når I har behov for en ekstraordinær rekrutteringsindsats.

Vikarbureau i Odense med mere end 10 års erfaring

Instaservice har over 10 års erfaring som vikarbureau i Odense, København og Århus. Siden begyndelsen har vi arbejdet målrettet og resultatorienteret for at sikre den bedste arbejdsstyrke for vores kunder. Vi har et klart ønske om at sammensætte tidssvarende løsninger, der lever op til – og overstiger – kundens forventninger til tid, omkostninger, service og kvalitet.

Igennem årene har vi leveret dygtige medarbejdere til en bred vifte af tilfredse kunder indenfor restaurations- og hotelbranchen, lager- og produktionsområdet og rengøringssektoren. Vi er kendt for vores personlige service, høje kvalitet og effektivitet og evne til at skaffe vikarer og medarbejdere til tiden. Og vi tilstræber naturligvis også, at du og din virksomhed bliver tilfredse, når I henvender jer til os med behov for et dedikeret vikarbureau i Odense og andre steder i trekantområdet.

 • Tilberedning af kolde og varme retter
 • Servering og betjening af vores kunder
 • Opsætning af buffet og salatbar
 • Fast kontaktperson

  Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

 • Online booking og registrering

  Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

 • Ordnede forhold

  Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Rekrutteringsprocessen i praksis

Vi holder løbende samtaler med potentielle kandidater. Dermed kan vi altid stille en dygtig vikar til rådighed i Odense, når din virksomhed oplever sygdom eller står foran en forøgelse af produktionen. Vi indhenter altid referencer fra tidligere arbejdsgivere, ligesom vi under de personlige samtaler vurderer, om kandidaterne egner sig fagligt og personligt til at indgå i din virksomheds daglige rutiner.

Hos Instaservice tager vi vikar-rekruttering alvorligt, og vi går højt op i at kunne levere kompetent arbejdskraft, når du viser os den tillid at anvende os som dit foretrukne vikarbureau i Odense.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge kvalificerede vikarer i Odense, eller hvis du selv er på udkig efter et vikararbejde.

Opvasker vikar

Kontakt os