Vikarbureau København

Vikarbureau København

1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. ONLINE BOOKING OG REGISTRERING

Som vikar hos Instaservice vil du få din egen kalender, mulighed for at se lønsedler og et overblik over alle dine vagter.

3. ORDNEDE FORHOLD

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Vikarbureau København

Instaservice er et vikarbureau med afdelinger i København, Middelfart og Århus. Med over 10 års erfaring med vikar-rekruttering og en bred vifte af tilfredse kunder på CV’et kan vi helt sikkert også hjælpe din virksomhed med at finde den rette vikar, når I har ledige jobs, der skal besættes.

Som vikar- og rekrutteringsbureau i København med store ambitioner, tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Vi sørger ligeledes for alt fra medarbejdersamtaler til indhentning af referencer og straffeattest. Kort sagt sparer din virksomhed både tid, penge og besvær, når vi hjælper jer med at besætte vikarjobs i København.

Kontakt os og tag en snak med vores servicemindede medarbejdere i vores københavnske afdeling. Så finder vi en løsning, din virksomhed bliver tilfreds med.

Dygtige medarbejdere til servicebranchen – vikarbureau I københavn

Vi stiller kompetente medarbejdere til rådighed i forbindelse med sygdom og øget produktion. Vores vikarer er både unge og erfarne, ligesom vi kan stille både ufaglærte og faglærte medarbejdere til rådighed. Vi samarbejder med restaurationer, hoteller, kantiner, produktions- og lagersektoren samt rengøringsbranchen.

Din virksomhed kan blandt andet anvende os som vikarbureau i København, når I skal bruge:

  • Køkkenpersonale
  • Tjenere
  • Opvaskere
  • Lager- og produktionsmedarbejdere
  • Pluk- og pakkemedarbejdere
  • Terminal-vikarer
  • Produktionsmedarbejdere
  • Rengøringsassistenter

Uanset dine behov for vikararbejde bestræber vi os på, at de vikarer, du booker, altid er imødekommende og veloplagte. Hos Instaservice har vi en passion for kvalitet og service, og vi arbejder hårdt og målrettet for at sikre, at du bliver tilfreds med vores indsats som vikarbureau i København.

Kok gør rent i køkken
Mand rengør håndvask med svamp og sæbe
Køkken medarbejder hjælper med at rydde op

For jobsøgende – søger du et vikararbejde?

Vi er altid interesserede i at høre fra kvalificerede kandidater, der kan bestride et af de mange vikarjobs i København, som vores kunder løbende booker. Vi har ofte ledige jobs, så hvis du er mødestabil, ansvarsbevidst og besidder viden indenfor køkken og kantine eller lager og produktion, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi er medlem af Dansk Erhverv, og kan derfor sikre ordnede forhold for dig, der søger vikararbejde.

For virksomheder – skal vi finde din nye vikar?

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker et samarbejde med et professionelt og erfarent vikarbureau i København. Alt potentielt personale har været igennem en personlig samtale med vores personale- og rekrutteringskonsulent, og vi kan dermed sikre et højt kompetenceniveau hos de medarbejdere, du booker.
Vi ser frem til at imødekomme dine behov for kvalificeret personale og forhåbentligt blive dit foretrukne vikarbureau i København.