Instaservice
Rekruttering

Rekruttering – lad os klare arbejdet

Rekruttering spiller en afgørende rolle i enhver virksomhed, som skal nå sine mål og indfri drømme. Rekruttering handler nemlig om at finde den rette kandidat til en specifik stilling, men tiltrækningen og udvælgelsen af kandidater er for mange virksomheder en lang og krævende proces.

Instaservice er et rekrutteringsbureau med afdelinger i både Middelfart, Århus og København, hvorfra vi finder kompetent og kvalificeret arbejdskraft til alle typer af virksomheder.

Spar tid og ressourcer

Vi har specialiseret os i beskæftigelse og karrieremuligheder for både personer, som søger vikariater af kortere varighed, og de, der er på jagt efter fastansættelse. Det betyder, at vi kan tilbyde virksomheder mange kandidater med forskelligartede profiler.

Vi tilbyder fastansættelse og vikariater inden for:

  • Kokke
  • Tjenere
  • Opvasker
  • Rengøring

Sådan skal det gøres

Ved at lade os finde den rette kandidat til din virksomhed, sparer du ikke alene tid men også ressourcer. Tid er nemlig penge, og når vi står for rekrutteringen i din virksomhed, er du sikret en professionel, effektiv og optimeret rekrutteringsproces. På den måde undgår du unødigt tidsspilde!

Vi rekrutterer kun de bedste

De rigtige medarbejdere

Uanset, hvad der er årsag til, at I har behov for mere arbejdskraft, er vores klare ambition at foretage rekruttering, der skaber stor værdi for jeres virksomhed.

Arbejdsstyrke til servicebranchen

Vi rekrutterer medarbejdere til din virksomhed, som både fagligt og personligt vurderes at passe ind i virksomhedens kultur. Vi lægger vægt på at skabe sammenhæng mellem stillingsprofiler og personprofiler, så der allerede fra begyndelsen er de bedste betingelser for, at samarbejdet mellem kandidater og virksomheder er i top.

Har I brug for ekstra hænder?

Vi har et klart strategisk fokus i jagten på nye medarbejdere. Med vores kombinerede værdi- og kompetencebaserede tilgang ser vi frem til at rekruttere de bedste medarbejdere til jeres virksomhed.

Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe jer med

KØBENHAVN

Gasværksvej 1, 1 sal
1656 København V

Info@instaservice.dk

Tlf: +45 53 53 34 64

MIDDELFART

Nyvang 16
5500 Middelfart.

Kolding@instaservice.dk

Tlf: +45 70 40 09 09

ÅRHUS

Store Torv 9
8000 Århus C.

Aarhus@instaservice.dk

Tlf: +45 70 40 09 09