Vikar til lager og pakkeri

Vikar til lager og pakkeri

1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. ONLINE BOOKING OG REGISTRERING

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

3. ORDNEDE FORHOLD

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Dygtige vikarer til lager og pakkeri

Er jeres virksomhed blevet ramt af sygdom eller anden form for midlertidig fravær? Eller har I brug for nogle flere hænder i højsæsonen? Uanset hvad står vi klar med dygtige vikarer til jer. Hos Instaservice tilbyder vi vikarservice til lagerarbejde og pakkeri med fokus på god og effektiv service. Med kompetente og fagligt stærke vikarer er I sikre på at arbejdet bliver udført korrekt.

Som branchespecifikt vikarbureau får I vikarer, der matcher jeres krav for kompetencer og faglig viden. Vi tilbyder vikarer til større og mindre lagre, distributionscentre og lignende til konkurrencedygtige priser.

Hos Instaservice ved vi, at lagerarbejde og pakkeri kræver overblik og hurtig hænder. Derfor lægger vi stor vægt på effektivitet og produktivitet blandt vores vikarer. Vi sørger for at stille de samme krav til vikarerne, som I stiller til jeres medarbejdere. Derfor kan I være sikre på, at vikarerne er flittige, stabile, pålidelige og professionelle. Vi afholder personlige samtaler med alle profiler i vores vikarbank, indhenter ren straffeattest m.m.

Har I lyst til at læse mere om vores vikarbureau, kan I tage et kig forbi vores blog, hvor vi fortæller mere om vores vikarbureauer.

Lager

Pakkeri

Food packaging

Vi har overblikket

Vi ved, at man skal kunne løbe hurtigt og bevare overblikket. Med Instaservice får du et vikarbureau, der stiller de krav til sine vikarer, som I stiller til jeres medarbejdere. Vores vikarer er stabile, flittige, pligtopfyldende og ikke mindst professionelle. Vi afholder personlige samtaler med alle profiler i vores vikarbank, indhenter ren straffeattest med mere.
Hvis I er interesserede i at læse mere om vikarbureauer, kan I også kigge forbi vores blog, hvor vi uddyber hvordan et vikarbureau fungerer.

Vi tilbyder flere forskellige personaleløsninger:

Booking og administration gjort nemt

Som en del af vores vikarservice får du som virksomhed adgang til vores online booking- og administrationssystem. Det gør det nemt for jer som virksomhed, vores vikarer og os som vikarbureau at holde styr på vagter, historik, løn, fakturaer og lignende. Systemet lader jer oprette vagter i en kalender og booke de tilknyttede vikarer. Det gør administrationen nem og sparer jer for tid, samtidig med at al kommunikation bliver samlet ét sted.

Hvordan fungerer det?

Vores kunder

Vores kunder