Instaservice Vikarer & medarbejdere til tiden.

outsourcing

Hos Instaservice stiller vi fagligt dygtige medarbejdere til rådighed for hotel- og restaurationsbranchen. Vi ønsker at være jeres foretrukne samarbejdspartner og vikarbureau, når der opstår behov for ekstra arbejdskraft – enten i forbindelse med fastansættelse af ny medarbejder eller et vikariat.

Der kan være flere situationer, hvor det kan blive nødvendigt at udvide sin personalegruppe. Det kan være i forbindelse med sygdom, barsel eller pga. travlhed i sæsonen. Instaservice kan her tiltræde som rekrutteringsbureau og lette processen fra ansøgning til ansættelsen af den nye medarbejder.
Alle vores vikarer har været til en personlig samtale med vores personale- og rekrutteringskonsulent, således at vi kan sikre det bedste match for både medarbejder og virksomhed.

Vi er hos Instaservice medlem af Dansk Erhverv og garanterer derfor ordnede forhold for vores vikarer.

– Læs mere

Kontakt os
kok

Det er vigtigt for os at håndplukke vikarer med de bedste færdigheder for at skabe bedst muligt resultat for vore kunder. Hos instaservice arbejder vi hårdt for at sikre den bedste arbejdsstyrke for din virksomhed.

Uanset om der opstår sygdom eller om virksomheden vælger at øge deres produktion, står vi altid klar med en løsning. Vores vikarer er både unge og ældre, der er faglærte og ufaglærte, som altid er imødekommende og veloplagte på arbejdet. På den måde sørger vi for, at vores kunder altid er tilfredse med vores vikarer.

Instaservice samarbejder med flere restaurationer, hoteller, kantiner, eventbureauer mm. Og har netop lige det personale som du har brug for.

 • Faglærte/ufaglærte køkkenpersonale
 • Faglærte/ufaglærte tjenere personale
 • Runner
 • Opvaskere

Instaservice er medlem af Dansk erhverv og kan derfor garantere ordnede forhold.

– Læs mere

Kontakt os
lager

Instaservice stiller kompetente medarbejder til rådighed for virksomheden i både sygdom og øget produktion. Vi betragter os selv som den samarbejdspartner og det vikarbureau, der kan være brug for i vitale situationer, der kræver en ekstraordinær indsats. Hos os er dine nye medarbejdere i de bedste hænder. Vi tager hånd om den praktiske side af sagen, så tingene fungerer lige fra starten

Alt personale har været igennem i personlig samtale med vores personale & rekrutteringskonsulent hvor de har fremlagt straffeattest. Vi indhenter reference hos tidligere arbejdsgiver, så vi sikrer vores kvalitet på området. Instaservice levere kompetente vikar indenfor:

 • Lagermedarbejder m/u truck certifikat
 • Vikar til pluk/pak
 • Terminal-vikarer
 • Produktion medarbejder

Instaservice er medlem af Dansk erhverv og kan derfor garantere ordnede forhold.

– Læs mere

Kontakt os
Rengøring

Vi kan ligeledes tilbyde dygtige vikarer til rengøring, hvis I har brug for en ekstra hånd eller er ramt af sygdom.

Vores erfarne rengøringsvikarer udfører altid arbejde i topkvalitet, og de kan arbejde på alle tidspunkter af døgnet, så det passer ind i forhold til jeres ønsker. Vi kan blandt andet tilbyde disse typer rengøring

 • Industri Rengøring
 • Trappevask
 • Kontorrengøring
 • Institutionsrengøring

Instaservice er medlem af Dansk erhverv og kan derfor garantere ordnede forhold.

– Læs mere

Kontakt os
outsourcing

Virksomheder outsourcer flere og flere opgaver til eksterne leverandører. En tendens som Instaservice, der overtager mange disse af opgaverne, tydeligt mærker.

Så hvis din virksomhed har mange timelønnede opgaver er der måske alternativt fordelagtige løsninger her.

 • Holder omkostningerne nede på administrationen
 • Vi flytter den administrative byrde
 • Sikre den nødvendige bemanding

Så kunne outsourcing være den rette løsning for jer. Kontakt os for en uforpligtende snak om din virksomheds bedste personaleløsninger.

– Læs mere

Kontakt os

De rigtige medarbejdere til den rigtige løsning. Hver gang.

Kontakt os

Vikarbureau

Som vikarbureau giver vi jeres organisation en pålidelig og stabil løsning på bemandingsproblemer f.eks. ved ferie, sygdom, barsel eller spidsbelastninger.

Rekrutteringsbureau

Ved at investere i rekruttering sparer virksomheden tid og penge, og I får den rette medarbejder til at opnå jeres mål første gang med Instaservice.

Outsourcing

Hotellerne outsourcer flere og flere opgaver til eksterne leverandører. En tendens som Instaservice, der overtager mange disse af opgaverne, tydeligt mærker.