Instaservice
Restauration

Hos Instaservice har vi over 10 års erfaring

Restauration

Restauranter, caféer, kantiner, hoteller og andre beværtninger er afhængige af kompetent arbejdskraft.

Mangler I hænder? Eller har du faglige kompetencer, som kan skabe værdi i et job? Hos Instaservice tilbyder vi medarbejdere til interesserede virksomheder, og derfor søger vi også arbejdsomme medarbejdere til restaurationsbranchen.

Vi etablerer relationen mellem medarbejder og virksomhed!

Et erhverv i konstant udvikling

Hvert år går mange danskere på restauranter, og mange bestiller også overnatninger på hoteller. Det samme gør det store antal af turister, som besøger landet året rundt, og alle disse gæster har en fælles forventning om at få en god oplevelse.

For at sikre at de får netop dette, er kvalitet, flittighed og passion absolutte nødvendigheder. Uden medarbejdere med de rette kvalifikationer, er det ganske enkelt ikke muligt at indfri de forventningsfulde gæster. Det betyder, at restauranter og hoteller har et behov for god og stabil arbejdskraft, som på en og samme tid formår at være både servicemindede og arbejdsomme.

Kan du levere denne arbejdskraft? Og brænder du for at giver gæster en stor gastronomisk oplevelse eller et hotelbesøg, de ville ønske varede for evigt? Så er det netop dig vi leder efter.

Jobs og vikariater i restaurationsbranchen

Vi søger og tilbyder medarbejdere med henblik på både vikariat og fastansættelse i en række restaurationsjobs:

  • Køkkenpersonale
  • Kokke
  • Tjenere
  • Hotelpersonale

Hvis du har erfaring med eller kunne tænke dig at prøve kræfter med arbejde i restaurationsbranchen, er vi meget interesserede i at hjælpe dig med at finde det rette job.

Vi har på succesfuld vis allerede hjulpet med at finde det rette match mellem mange medarbejdere og virksomheder, og hvis du i din virksomhed søger dygtigt personale til arbejdsopgaver inden for restauration, kan vi således tilbyde medarbejdere i det omfang, der er behov for.

Vi har kun de bedste medarbejdere!

KØBENHAVN

Gasværksvej 1, 1 sal
1656 København V

Info@instaservice.dk

Tlf: +45 53 53 34 64

MIDDELFART

Nyvang 16
5500 Middelfart.

Kolding@instaservice.dk

Tlf: +45 70 40 09 09

ÅRHUS

Store Torv 9
8000 Århus C.

Aarhus@instaservice.dk

Tlf: +45 70 40 09 09