Rekruttering århus

Rekruttering århus

1. Fast kontaktperson

Hos Instaservice får du en fast kontaktperson, der sørger for den daglige drift samt vikarhjælp til virksomheden.

2. ONLINE BOOKING OG REGISTRERING

Som virksomhed for du mulighed for at registrere vagter online se statistik og et komplet overblik over vikarforbrug.

3. ORDNEDE FORHOLD

Instaservice er medlem af Dansk Erhverv, og vi garanterer ordnede forhold for vores vikarer efter gældende overenskomster.

Rekruttering århus

Instaservice er et rekrutteringsfirma med afdelinger i Århus, København og Middelfart. I over 10 år har vi leveret kvalificerede medarbejdere og vikarer til det danske erhvervsliv. Med sans for kvalitet og service varetager vi vores kunders behov for professionel og engageret rekruttering – med passion og dedikation.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har behov for en seriøs samarbejdspartner til rekruttering i Århus og omegn.

Brug os til rekruttering I århus – og spar tid og penge!

Hos Instaservice tager vi dine behov for effektiv og kvalitetsbevidst rekruttering i Århus alvorligt. Vi er i sin tid startet af fagfolk inden for rekruttering, og siden da har vi arbejdet benhårdt for at levere kompetente medarbejdere og vikarer til det danske erhvervsliv. Altid med fokus på kvalitet, effektivitet og lave omkostninger.

Som rekrutteringsbureau i Århus med store ambitioner lægger vi stor vægt på at udvælge medarbejdere med de bedste færdigheder. Vi ved, hvor ressourcekrævende fejlansættelser er, og ligeledes går vi altid til rekrutteringsprocessen med en mission om at yde en tilfredsstillende og resultatorienteret service for vores kunder.

Alle potentielle kandidater bliver kaldt til en personlig samtale, hvor vi vurderer kompetenceniveau og egnethed til at kunne bestride lige netop din virksomheds job. Vi tager hånd om alt det praktiske i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Dermed behøver din virksomhed blot at henvende jer til os, når I er på udkig efter nye medarbejdere. Så klarer vi resten. I sparer både tid, penge og besvær, når I vælger os til at håndtere jeres jobrekruttering i Århus.

Arbejdsstyrke til servicebranchen

Vi finder kvalificeret og stabilt mandskab til at bestride flere forskellige stillinger i servicebranchen. Vi har den rette medarbejder – uanset om din virksomhed har brug for ekstra arbejdskraft til køkken og kantine, lager og produktion eller rengøring.

Vi har såvel faglærte som ufaglærte medarbejdere til køkken- og kantinebranchen, medarbejdere med og uden truckcertifikat til lager- og produktionsbranchen og erfarne og grundige rengøringsassistenter til rengøringsbranchen. Vi kan altså hjælpe med rekruttering for en lang række århusianske virksomheder i servicebranchen.

Kontakt

Har din virksomhed brug for en seriøs headhunter i Århus, som kan levere personale til tiden? Så ring til os allerede i dag. Hos Instaservice går vi højt op i, at din kommende medarbejder både lever op til, og overstiger, dine forventninger. Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed på vej til bedre resultater.