Vikarbureau – lager, transport og industri i København

Vikarbureau – lager, transport og industri i København

Nutildags skal medarbejdere indenfor lager, transport og industri beherske mange færdigheder. I transport- og lagerbranchen skal de for eksempel kunne køre gaffeltruck, navigere i forskellige IT-systemer og ikke mindst bevare overblikket, mens der i industrien typisk vil være behov for medarbejdere med specifik teknisk viden og erfaring indenfor bestemte produktionsområder. Hos Instaservice er vi som vikarbureau inden for lager, transport og industri derfor yderst bevidste om, at vores vikarers kompetencer lever op til vores kunders krav og forventninger.

Er du i tvivl om, hvorfor du skal vælge et vikarbureau til din rekruttering, kan du læse med, hvor vi giver dig 3 fordele ved at outsource din rekruttering.

1. Du sparer tid og ressourcer

Rekruttering kan være en langvarig og dyr proces. Men ved at overlade din rekruttering til et vikarbureau kan din virksomhed spare både tid og penge. Instaservice har mere end 10 års erfaring som vikarbureau inden for lager, transport og industri, og vi har derfor de bedste forudsætninger for at levere en effektiv rekrutteringsproces, der holder omkostninger til administration nede. Desuden frigiver det tid til andre opgaver, når du og din virksomhed lader os stå for jeres rekruttering.

2. Mulighed for at prøve vikarerne af

Rekruttering er ressourcekrævende i sig selv. Men hvis processen munder ud i et misforhold mellem virksomhedens forventninger og medarbejderens faglige eller personlige kompetencer, er det spild af ressourcer. Derfor tilbyder Instaservice “Try and Hire”, som i korte træk er et koncept, hvor virksomhed og medarbejder kan se hinanden an i en prøveperiode inden en eventuel fastansættelse. Og det kommer begge parter til gode.

3. Adgang til et stort netværk af kvalificeret arbejdskraft

Instaservice leverer medarbejdere og vikarer til flere forskellige brancher, og vi sætter en ære i at håndplukke de rette medarbejdere. Derfor har vi også et omfattende netværk af dygtige medarbejdere.

Har du behov for et vikarbureau til rekruttering indenfor lager, transport eller industri, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til en af vores lokale afdelinger.