Instaservice
Kom til London

Instaservice UK London

 

Vi har fantastiske tilbud til dig, der har lyst til at sprænge grænser og booste dit arbejdsliv i restaurationsbranchen med en fed puls af London. 

 

London blæser derudad

London er Europas New York. Her er simpelthen alt, hvad hjertet – og maven – begærer. Hvad enten du er til fede specialbutikker, kultur, musik, natteliv og museer, dækker Englands hovedstad dit behov.

Byen er fuld af liv, altid med på de sidste nye trends. Sådan er det også i restaurationsbranchen. Det syder og bobler med ny gastronomi, her er mad fra alle kulturer, og ligesom med det nye nordiske køkken er der masser af nye spændende tiltag hele tiden.

Går du med en drøm om at flytte til udlandet, og har du lyst til at kigge nærmere på dine muligheder, så hjælper vi dig godt på vej. Det gælder, uanset om du er nyuddannet, elev eller har flere års erfaring fra hotel-og restaurationsbranchen.

Boost dig selv

 

Styrk dine engelskkundskaber og oplev en ny kultur kun ganske få timer fra København. Lær at navigere i de britiske køkkener eller servere i interessante miljøer.
Vi lover dig, at det bliver udfordrende og udviklende.

Hvis du har mod på at kaste dig ind i den britiske restaurationsbranche, skal du ikke vente længere.

Kontakt os, da vi samarbejder med de vigtigste aktører i London – ja, i hele Storbritannien, så tager vi på en uforglemmelig rejse sammen.

Englænderne elsker os

I England er danskere i høj kurs. De sætter simpelthen pris på vores arbejdsmentalitet og humor.

Udover det, er der gået hygge i England. Der udgives bøger om dansk design og hygge, englænderne besøger København, og det nye nordiske køkken er på alles læber.

Flere danske restaurantkæder har allerede indtaget London, og med Instaservice UK i baghånden har du tryghed samtidig med, at du arbejder i et andet land.

Instaservice UK er altid klar med rådgivning i hyggelige og trygge omgivelser. Vi tilbyder både korte og længerevarende ansættelser samt vikariater på timebasis, deltid og fuldtid.

Mangler du hjælp til at finde et sted at bo eller søge om arbejdstilladelse, vil vi selvfølgelig gøre alt for at hjælpe dig.

7 + 12 =

KØBENHAVN

Gasværksvej 1, 1 sal
1656 København V

Info@instaservice.dk

Tlf: +45 53 53 34 64

MIDDELFART

Nyvang 16
5500 Middelfart.

Kolding@instaservice.dk

Tlf: +45 70 40 09 09

ÅRHUS

Store Torv 9
8000 Århus C.

Aarhus@instaservice.dk

Tlf: +45 70 40 09 09