Instaservice tilbyder et komplet overblik over vagter og vikarer i vores smarte bookingsystem

Book en vikar

For at lette samarbejdet mellem Instaservice, vores kunder og vores vikarer, benytter vi et bookingsystem samt administrationssystem, hvor både bureau, vikarer og virksomheder har mulighed for at logge ind.

Systemet er udviklet i tæt samarbejde med vikarbureauer og er således optimeret og udviklet til de arbejdsgange og processer som vi, vores kunder og vikarer har. Det bidrager til et let tilgængeligt system, hvor al relevant data kan findes.

Statistikken viser vagter fordelt på faggrupper, samlet udgifter, timer pr uge, fordeling af udgifter på ydelsesarter, og fordeling af bestillingsmåder, alt kan printes eller downloades.

Kunde login

Fordele for virksomheder

Som kunde hos Instaservice vil I blive oprettet i vores bookingsystem, hvorfra I kan oprette vagter. Derudover kan I altid finde en komplet historik over alle jeres tidligere vagter samt hvilke vikarer, der har arbejdet for jer.
 
 
Desuden vil alle fakturaer være tilgængelige og blive sendt via systemet, når en vagt er fuldført. I vil yderligere få adgang til relevant statistik samt rapporter omkring jeres vagter og benyttede vikarer.

.

Fordele for vikarer

Når du er registreret som vikar i vores medarbejder base, vil du få adgang til bookingsystemet, hvorfra du kan opdatere din personlige kalender og få et overblik over alle ledige vagter, som matcher dine kompetencer.

 

Som vikar er det desuden via systemet, at din løn udbetales, og dine lønsedler ligger.
Vikar login

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed

KØBENHAVN

Gasværksvej 1, 1 sal
1656 København V

Info@instaservice.dk

Tlf: +45 53 53 34 64

MIDDELFART

Nyvang 16
5500 Middelfart.

Kolding@instaservice.dk

Tlf: +45 70 40 09 09

ÅRHUS

Store Torv 9
8000 Århus C.

Aarhus@instaservice.dk

Tlf: +45 70 40 09 09