Har du behov for kompetent arbejdskraft i dit køkken? Hos Instaservice har vi mere end 10 års erfaring som rekrutterings- og vikarbureau til rekruttering af køkkenmedhjælpere og andre faggrupper i restaurationsbranchen. I dette indlæg kan du læse nærmere om vores rekrutteringsproces og blive klogere på, hvordan vi hjælper vores kunder med at finde de rette køkkenmedhjælpere.

Identificering af ønsker og behov

Det er naturligvis et krav, at køkkenmedarbejdere har forståelse for vigtigheden i hygiejne og er i god fysisk form. Men måske stiller din virksomhed bestemte kompetencemæssige krav til jeres personale, eller måske har I en særlig kultur på arbejdspladsen.

Uanset hvad er det afgørende, at der er overensstemmelse mellem jeres forventninger og den indsats, som din kommende medarbejder eller vikar rent faktisk leverer. Derfor lægger vi vægt på at identificere jeres virksomheds krav, når vi håndterer jeres rekrutteringsproces.

Udvælgelse af kandidater

Når vi har identificeret jeres ønsker og behov, begynder vi at søge efter den rette medarbejder. Hvis din virksomhed for eksempel har brug for en køkkenmedhjælper med erfaring i forarbejdning og tilberedning af italiensk mad eller andre specifikke kompetencer, vil vi håndplukke en kandidat med lige netop de kvalifikationer. Vi afholder personlige samtaler med alle potentielle kandidater, og vi sikrer os dermed, at vikaren eller medarbejderen er et match for din virksomhed – og vice versa.

Præsentation af kandidater og ansættelse

Efter udvælgelsesprocessen sætter vi de udvalgte kandidater i kontakt med din virksomhed. Herefter har I mulighed for afholde samtaler med en håndfuld af de bedste potentielle medarbejdere, og forhåbentligt munder processen ud i en fastansættelse eller et vikariat. Hvis I skulle være i tvivl om kandidatens egnethed, tilbyder vi som en særlig service “Try and Hire”, som er et koncept, hvor din virksomhed får mulighed for at prøve kandidaten af i et vikariat inden en eventuel fastansættelse. På den måde undgår I fejlansættelser.

Ønsker du at høre mere om vores rekrutteringsproces, eller har du brug for et seriøst vikarbureau til at finde køkkenmedhjælpere, er du altid velkommen til at kontakte Instaservice.